LAB Nosaltres Menú Reserves FAQS Contacta

Nosaltres

Natalia Puente

D'origen Aragonés, als 20 anys comença a treballar com a cambrera a l'hora que cursa estudis de Magisteri.

El destí fa que l'any 2012 es traslladi a Barcelona, on comença la seva formació professional al món de la restauració, concretament a la sala, on pot aplicar la seva vocació per transmetre, interactuar i comunicar.

Després de diversos anys adquirint coneixements en restaurants i hotels de la Ciutat Comtal, decideix formar part de LAB com a gerent i cap de sala.

Oscar Ferré

Entre fogons des de primerenca edat, als 18 anys comença a treballar com a cuiner combinant els estudis d'Enginyeria Naval i posteriorment Arquitectura.

L'any 2014 i després d'haver dirigit diverses cuines, decideix replantejar-se el seu futur, i deixa finalment els estudis per centrar-se únicament en la seva passió, la cuina.

Després de treballar en diversos restaurants i hotels de renom a Barcelona, decideix crear un projecte propi, LAB Restaurant, on poder expressar el seu costat més creatiu.

Direcció

C\Rosend Arús N12 - 08014 - Barcelona

Reserves

680 63 81 86

De 10:00H a 13:00H i de 16:00H a 20:00H.

Horari

Restaurant obert dijous i divendres nit, dissabte tot el dia i diumenge migdia.

Servei migdia:
13:30H - 14:00H

Servei nit:
21:00H - 21:30H

Contacta

Per més informació o dubtes respecte a reserves: hola@labrestaurant.es

Per dubtes referents a premsa: natalia.rrpp@labrestaurant.es