Natalia Puente
D'origen Aragonés, als 20 anys comença a treballar com a cambrera a l'hora que cursa estudis de Magisteri.
El destí fa que l'any 2012 es traslladi a Barcelona, on comença la seva formació professional al món de la restauració, concretament a la sala, on pot aplicar la seva vocació per transmetre, interactuar i comunicar.
Després de diversos anys adquirint coneixements en restaurants i hotels de la Ciutat Comtal, decideix formar part de LAB com a gerent i cap de sala.
Oscar Ferré
Entre fogons des de primerenca edat, als 18 anys comença a treballar com a cuiner combinant els estudis d'Enginyeria Naval i posteriorment Arquitectura.
L'any 2014 i després d'haver dirigit diverses cuines, decideix replantejar-se el seu futur, i deixa finalment els estudis per centrar-se únicament en la seva passió, la cuina.
Després de treballar en diversos restaurants i hotels de renom a Barcelona, decideix crear un projecte propi, LAB Restaurant, on poder expressar el seu costat més creatiu.
C\Rossend Arús N12 - 08014 - Barcelona
NO TENIM CONSORCI
Servei migdia (divendres, dissabte i diumenge):
13:30H - 14:00H
Servei nit (de dimecres a diumenge):
21:00H
Si no pueden veure correctament el calendari, accedeixi al següent enllaç
Per més informació: 699264967 (No s’acceptan reserves ni cancel·lacions per telèfon)
Horari d’atenció: Dimecres a Dissabte de 17 a 20h. Fora d’aquest horari pot contactar amb nosaltres mitjançant l’e-mail hola@labrestaurant.es i li respondrem en un termini de 24 hores.
Per dubtes referents a premsa: natalia.rrpp@labrestaurant.es